Veilige betalingsmogelijkheden

Online betalen bij Handelsonderneming R. Storm is betrouwbaar en veilig. Handelsonderneming R. Storm maakt daarbij gebruik van het betaalplatform van MultiSafepay en Paypal.


De oplossingen van MultiSafepay doen immers een beroep op krachtige gegevenscoderingsprotocollen die de vertrouwelijkheid van uw financiële gegevens verzekeren en die vereist worden door de internationale financiële instellingen Visa, MasterCard en Currence (iDEAL).

Uw financiële gegevens worden enkel uitgewisseld tussen MultiSafepay en Handelsonderneming R. Storm
Beide hebben geen toegang tot uw vertrouwelijke gegevens. Deze uitwisselingen gebeuren met behulp van beveiligde protocollen.

 

iDEAL

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij ING bank en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pinbetaling.
Let op: U betaald aan MultiSafepay.

Bancontact / Mister Cash

Mister Cash is de naam voor Belgische betaalkaarten. Met behulp van een PIN code kun je als Belgische inwoner betalen bij diverse winkels, tankstations, drank of andere automaten. Daarnaast is het mogelijk om op internet er online betalingen mee te verrichten. Je kunt dan middels het nummer van de kaart en de vervaldatum een online betaling met Mistercash doen.

Mistercash is een samenwerking van een aantal Belgische banken en te vergelijken met Ideal in Nederland. Het is ook mogelijk met de kaart geld op te nemen uit een geld automaat.
Let op: U betaald aan MultiSafepay.

Bancontact / Mister Cash wordt ondersteund door de volgende banken:
KBC / Dexia Bank / Fortis Bank / FINTRO / AXA Bank / CBC / ING Bank / VDK Spaarbank

 

Vooruit betaling per bank overboeking (handmatige overschrijving)

Bij afrekenen vult u uw naam en emailadres in waarop u de rekening wilt ontvangen.
Deze email bevat alle gegevens voor de handmatige overboeking. Ook hier betaald u t.n.v. MultiSafepay.
Zodra uw betaling is ontvangen wordt uw order in de webshop vrijgegeven voor verzenden. Let op: Het verwerken van uw overschrijving kan enkele dagen duren

 

Online betalen via MultiSafepay biedt u vele betaalmethoden en is snel, eenvoudig en veilig!

  • Veilig betalen met MultiSafepay
  • MultiSafepay is een zogenaamde internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiële instellingen zoals banken en creditcardacquirers.
  • MultiSafepay voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1), van MasterCard en Visa. Deze eisen houden in dat er door MultiSafepay geen creditcardgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL.
  • SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internet-servers. De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien u zich op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.
  • MultiSafepay wordt een aantal malen per jaar gecontroleerd op de vereisten van de PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt zij jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit. Pas wanneer aan alle eisen is voldaan wordt het Certificate of Compliance verstrekt.
  • MultiSafepay verstrekt geen bank- en/of creditcardgegevens van consumenten aan de bij haar aangesloten webshops of aan andere derden.
  • In het geval van misbruik van bankrekeninggegevens van derden zal MultiSafepay dit te allen tijde melden aan de daarvoor bevoegde Justitiële instantie.

 

PayPal

U betaalt elektronisch via PayPal, met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Er bestaat ook de mogelijkheid per creditcard te betalen via PayPal. Voor Credit Card betalingen hoeft u geen account te hebben bij PayPal.

Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

© 2014 - 2023 Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel