Vorige Artikel 12 van 38 Volgende

Korda Floss Caps

Artikelnummer: in keuzelijst
€ 2,49 (inclusief btw)

Floss Caps

Mede door de populariteit van rigs zoals de Chod, Ronnie en IQ D-rig, gebruiken steeds meer vissers Bait Floss om hun aas aan een rigring of kleine wartel te bevestigen. Dit kan, indien je het aas met een baitstop wil fixeren, soms lastiger zijn dan je het in eerste instantie zou inschatten. Zeker wanneer je koude vingers hebt zou het fijn zijn wanneer je niet zo hoeft te peuteren.

“De Flosscaps zijn zo’n typisch product die je eigenlijk moet gebruiken om hem op waarde te schatten. Zelf gebruik ik al jaren Baitfloss om met name mijn pop-ups aan een rig te bevestigen. Als ik een zo zeker mogelijke bevestiging wilde kwam ik steeds weer uit op een mini stoppertje die in een knoopje geklemd moest worden. Niet altijd iets waar ik zin in had, aangezien het toch een beetje lastig was om de stoppertjes op hun plek te houden. Om die reden brandde ik in veel gevallen het uiteinde van de flossdraad plat met de aansteker om die vervolgens tegen de pop-up aan te drukken. Dit was namelijk de makkelijkste en snelste oplossing. Het probleem is echter dat na een aantal worpen of het vangen van de vis je haakaas verdwenen was. Of wat dacht je van de twijfel als bijvoorbeeld een meerkoet je aas heeft opgedoken? Het leek dus een compromis maken tussen gemak en zekerheid. Met dank aan het product development team heb ik nu de Floss Caps. In eerste instantie moest ik lachen om deze kleine buisjes, maar dat was ik al snel vergeten toen ik ze voor het eerst inzette. Mijn pop-ups en wafters waren in een handomdraai bevestigd, bleven gedurende een complete sessie zitten en dat allemaal ook nog eens zonder maar een enkele knoop te leggen. Enkel als ik van haakaas wilde wisselen haalde ik ze snel van de rig om ze vervolgens her te gebruiken. In tegenstelling tot het gebruik van diverse types Bait Screws die ik veel vissers aan hun rig zie hangen zijn de Floss Caps ook nog eens mooi subtiel. Hierdoor zullen ze mijn rigs niet onnodig lomp maken en hebben ze geen negatieve invloed op het drijfvermogen van de pop-up of wafter. Probeer ze maar eens uit en oordeel zelf ” – Kevin Diederen

De Flosscaps zijn in verpakkingen van 20 stuks verkrijgbaar. Hierbij heb je de keuze uit: Clear, White & Red of Pink & Yellow.

© 2014 - 2024 Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel